Project Description

Hyvän Olon Aloe Vera -juoma

Kylmäpuristettu ja pastöroimaton Luomu Aloe Vera juoma.

TUOTTEEN TIEDOT

Hyvän Olon Aloe Vera juoma on valmistettu luomuviljeltyjen Aloe Barbadensis Miller kasvin kuorittujen lehtien sisäosista. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta aaloemassaa ei kuumenneta, jolloin Aloe Veran luonnolliset vaikuttavat aktiiviaineet säilyvät parhaiten tallella. Juoma sisältää Aloe Vera massan kuituja, jotka näkyvät juomassa. Aloiinipitoisuus on alle 0,1%.

Suositeltava vuorokausiannos: 50 ml (5 ruokalusikallista) aamuisin tyhjään vatsaan tai kaksi kertaa päivässä 25 ml ennen pääruokailuja. Sekoitettava ennen käyttöä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

AINESOSAT

Ainesosat: Aloe Vera barbadensis Miller* mehu, hapettumisenestoaineet (askorbiinihappo, sitruunahappo). (*luomuviljelty).

Valmiste on makeuttamaton ja laktoositon. Ei sisällä hiivaa eikä maidon tai soijan ainesosia.

Aloe Veraa juomaa ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä lapsille. Ei henkilölle, jotka käyttävät verenohennuslääkettä tai sairastavat munuaisten vajaatoimintaa tai ovat yliherkkiä aaloelle tai asperiinille.

Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa 30 vrk.

Alkuperämaa: Espanja

Pakkauskoko: 1000 ml

Verkkokauppaan