Project Description

Hyvän Olon Aloe Vera & Vihreä tee -juoma

Hyvän Olon Luomu Aloe Vera & Vihreä Tee -juoma, ravintolisä

TUOTTEEN TIEDOT

Kylmäpuristettu ja pastöroimaton Luomu Aloe Vera juoma.

Hyvän Olon Aloe Vera juoma on valmistettu luomuviljeltyjen Aloe Barbadensis Miller kasvin kuorittujen lehtien sisäosista. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta aaloemassaa ei kuumenneta, jolloin Aloe Veran luonnolliset vaikuttavat aktiiviaineet säilyvät parhaiten tallella. Juoma sisältää Aloe Vera massan kuituja, jotka näkyvät juomassa. Aloiinipitoisuus on alle 0,1%.

Suositeltava vuorokausiannos: 50 ml (5 ruokalusikallista) aamuisin tyhjään vatsaan tai kaksi kertaa päivässä 25 ml ennen pääruokailuja. Sekoitettava ennen käyttöä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Säilytys: Avaamattomana huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa 30 vrk.

AINEOSAT

Ainesosat: Aloe Vera Barbadensis Miller* mehu (alkuperä EU), vihreä tee Camellia sinensis* (alkuperä muu kuin EU), makeutusaineet (stevioliglykosidit) steviakasvista* valmistettu makeutusaine, hapettumisenestoaineet (sitruunahappo, askorbiinihappo). *luomuviljelty.

Suositeltava vuorokausiannos 50 ml sisältää:
Aloe Vera Barbadensis Miller mehua 48,6 g.
katekiinit 7,6 mg
EGCG (epigallokatekiinigallaatti) 4,8 mg

Aloe Vera juomaa ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä lapsille. Ei henkilölle, jotka käyttävät verenohennuslääkettä tai sairastavat munuaisten vajaatoimintaa tai ovat yliherkkiä aaloelle tai asperiinille. Juoman liiallinen käyttö saattaa aiheuttaa kofeiinin liikakäytön oireita, kuten ärtyneisyyttä, unettomuutta, hermostuneisuutta ja sydämen tiheälyöntisyyttä.

Säilytys: Avaamattomana viileässä huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa 30 vrk.

Valmistusmaa: Espanja

Pakkauskoko: 1000 ml

Verkkokauppaan