Project Description

Luomu Aloe Vera & Vihreä tee -juoma

Kylmäpuristettu ja pastöroimaton Luomu Aloe Vera & Vihreä tee juoma, ravintolisä.

TUOTTEEN TIEDOT

Aloe Vera & Vihreä Tee juoma on valmistettu luomuviljeltyjen Aloe Barbadensis Miller kasvin kuorittujen lehtien sisäosista.  Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta aaloemassaa ei kuumenneta, jolloin Aloe Veran ja Vihreä Teen luonnolliset vaikuttavat aktiiviaineet säilyvät parhaiten tallella. Juoma sisältää Aloe Vera massan kuituja, jotka näkyvät juomassa. Juoman maku voi vaihdella satokausittain.

Suositeltava vuorokausiannos: 50 ml (5 ruokalusikallista) aamuisin tyhjään vatsaan tai kaksi kertaa päivässä 25 ml ennen pääruokailuja. Sekoitettava ennen käyttöä. Älä juo suoraan pullosta.
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

AINEOSAT

Ainesosat: Aloe Vera Barbadensis Miller* mehu (luomuviljelty), vihreä tee Camellia sinensis**, makeutusaineet (stevioliglykosidit) steviakasvista (luomuviljelty) valmistettu makeutusaine, hapettumisenestoaineet (sitruunahappo, askorbiinihappo).
Alkuperä: *EU; **muu kuin EU.

Valmiste ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Aloe Veraa & Vihreä Tee juomaa ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä lapsille. Ei henkilölle, jotka käyttävät verenohennuslääkettä tai sairastavat munuaisten vajaatoimintaa tai ovat yliherkkiä kofeiinille, aaloelle tai asperiinille.

Vuorokausiannos 50 ml sisältää:
Aloe Vera Barbadensis Miller mehua 48,6 g
katekiinit 7,6 mg
EGCG (epigallokate-3-gallaatti) 4,8 mg

Säilytys: Avaamattomana viileässä huoneenlämmössä. Avattuna jääkaapissa 30 vrk.

Alkuperämaa: Espanja

Pakkauskoko: 1000 ml

Verkkokauppaan