Project Description

Hyvän Olon Luomu Hamppuproteiinijauhe

Runsasproteiininen luomuhampunsiemenjauhe

TUOTTEEN TIEDOT

Hyvän Olon Hamppuproteiini on normaalia ruokavaliota täydentävä luonnontuote. Proteiinipitoinen hampunsiemenjauhe sopii muun muassa jogurtin, smoothiepirtelön, puuron, myslin ja leivontajauhojen joukkoon.

Luomuhampunsiemenjauheen ravintoaineet ovat alkuperäisinä yhdisteinä ja pitoisuuksina. Hyvän Olon Hamppuproteiini valmistetaan luomuviljellyistä ja kuorituista hampunsiemenistä, joista ensin puristetaan rasva pois mekaanisesti ja jotka vasta sen jälkeen jauhetaan jauhoksi. Vähärasvaista ja runsasproteiinista! Hampunsiemenjauheen proteiinipitoisuus on 50 % ja se sisältää kaikki elimistölle välttämättömät aminohapot, runsaasti ravintokuitua, omega-3 ja -6 –rasvahappoja sekä B- ja E-ryhmän vitamiineja. Terveellinen ja monipuolinen hamppuproteiini sopii kaikille – erinomaisesti myös kasvissyöjille, urheilijoille, vanhuksille, lapsille ja toipilaille.

Hyvän Olon Hamppuproteiini jauhetaan luomuviljellyistä ja kuorituista hampunsiemenistä (Cannabis sativa). Hamppuproteiinijauhe sisältää proteiinia, kuitua ja vähän tyydyttyneitä rasvoja. Hamppuproteiinia ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.

Annostus: 5-7 g päivässä. Jauhetta voi sekoittaa erilaisiin lämpimiin ja kylmiin ruokiin, kuten jogurttiin, smoothiepirtelöön, puuroon ja mysliin sekä leivontajauhojen joukkoon.

Säilytys: Pakkaus hyvin suljettuna normaalissa huoneenlämmössä. Vältettävä suoraa auringonpaistetta.

AINESOSAT

Ainesosat: 100 % kuorittu luomuhampunsiemen.

Ravintosisältö per 100 g
Energia 1576 kJ / 377 kcal
Rasva 11,0 g
osta tyydyttynyttä 1,2 g
Hiilihydraatit 9,7 g
joista sokereita 7,5 g
Ravintokuitu 23,0 g
Proteiini 49,0 g
Suola 0,28 g

Alkuperämaa: Romania

Gluteeniton, laktoositon, säilöntäaineeton.

Pakkauskoko: 250g.

Verkkokauppaan