Project Description

Kurkuma kylmä-kuumageeli

Ulkoiseen käyttöön tarkoitettu kylmä-kuumageeli

TUOTTEEN TIEDOT

Kolottaako niveliä? Jomottaakko lihaksia? Kärsitkö lihasjäykkyydestä urheilusuorituksen jälkeen?

Kurkumageeli on ulkoiseen käyttöön tarkoitettu kylmä-kuumageeli, joka rauhoittaa kipuilevia niveliä, nivelsiteitä ja lihaksia. Geeli rentouttaa niskan, hartioiden, selän ja raajojen lihasjännitystä ja edistää lihas- ja nivelrasituksen jälkeistä palautumista liikuntasuorituksen tai muun fyysisen rasituksen jälkeen. Kaksivaikutteinen geeli, joka viilentää välittömästi ja lämmittää sekä rentouttaa myöhemmin.

Vaikutus perustuu kuuteen luonnolliseen tehoaineyhdistelmään: kurkumaan, kondroitiinisulfaattiin, symphytum officinale juuriuutteeseen, neilikkaan, mentholiin ja kamferiin.

6 tehokasta ainesosaa: Kurkuma rauhoittaa ja vähentää kipua. Se ehkäisee tulehdusta ja ylläpitää nivelten joustavuutta (sis. anti-inflammatorisia, antiseptisiä ja antioksidanttisia ominaisuuksia). Kondroitiinisulfaatti vaikuttaa nivelruston kimmoisuuteen (nivelrikossa kondroitiinisulfaatin määrä rustokudoksessa vähenee jo rikon alkuvaiheessa). Nivelkudoksessa oleva kondroitiinisulfaatti on tärkeä osa ruston ydinproteiinia (aggregaania). Mentholi vie kiputuntemusta pois ja sen viilentävä vaikutus lisää lihasten liikkumisen tunnetta. Symphytum officinale juuriuute lievittää pieniä urheiluvammoja, nyrjähdyksiä ja mustelmia. Kamferi ja neilikka lämmittävä vaikutus edistää hierottavan alueen verenkiertoa.

Käyttöohje: Hiero kohdealueelle ja puhtaalle iholle pyörittelevin liikkein 3–4 kertaa päivässä. Älä huuhtele pois. Geeli imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tuntua iholle.

Vain ulkoiseen käyttöön. Pese kädet levityksen jälkeen. Ei alle 5-vuotiaille lapsille. Älä levitä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Varo geelin joutumista silmiin, suuhun, avohaavoihin ja limakalvoille. Geeliä ei tule käyttää, jos on herkistynyt jollekin sen sisältämälle ainesosalle.

AINESOSAT

Ainesosat: Aqua, Alcohol denat., Glycerin, Curcuma Longa Rhizome Extract, Camphor, Menthol, Symphytum Officinale Root Extract, Propylene Glycol, Sodium Chondroitin Sulfate, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Sodium Hydroxide, Carbomer, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Eugenol.

Valmistusmaa: Kroatia

Pakkauskoko: 150 ml

Verkkokauppaan