Project Description

Hyvän Olon Melatoniini 1,9mg nopeavaikutteinen

Hyvän Olon Nopeavaikutteinen Melatoniini 1,9 mg

TUOTTEEN TIEDOT

Via Naturalen Hyvän Olon nopeavaikutteinen Melatoniinivalmiste auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia sekä auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa.

Suositeltava vuorokausiannos: Vuorokausiannos sisältää 1,9 mg melatoniinia.

Nukahtamiseen aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa, lähellä nukkumaanmenoaikaa (edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa).

Aika-erosta johtuvaan nukahtamisongelmaan: Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa ensimmäisenä ja muutamana seuraavana matkapäivänä. (edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen).

Vuorokausiannos sisältää 1,9 mg melatoniinia. Lapsille vain lääkärin antaman ohjeiden mukaan. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Valmistetta ei suositella raskaana oleville, ei imettäville eikä samanaikaista käyttöä yhdessä unettavien lääkkeiden kanssa.

AINESOSAT

Ainesosat: Melatoniini, täyteaineet (E460, E468), paakkuuntumisenestoaineet (E470b,E551).

Makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Hyvän Olon Melatoniinitableteissa ei ole käytetty eläinperäisiä raaka-aineita, joten se soveltuu hyvin vegaaneille ja kasvissyöjille.

Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 200 tabl.

Verkkokauppaan