Project Description

Panox Woman

Yrttiuutevalmiste naisen seksuaaliseen hyvinvointiin.

TUOTTEEN TIEDOT

Panox Woman tasapainottaa hormonitoimintaa ja vähentää väsymystä. Naisen seksuaalinen halukkuus on tärkeä osa toimivaa parisuhdetta. Halun puute on huomattavasti yleisempää naisilla kuin miehillä. Väsymys, kiire, työpaineet, stressi, elämän tavat, ikä, valvominen ja monet muut syyt voivat kuitenkin heikentää lipidoa.

Panox Woman on naisen seksuaalisen halun lisäämiseen tarkoitettu 100 % luonnollinen, kotimainen valmiste. Se sisältää elimistön typpioksidin tuottoa lisäävää L-arginiinia, mikä parantaa valtimoverenkiertoa naisen erogeenisillä alueilla. Mukana on eri maanosien alkuperäiskansojen lemmenviettiä kiihottavia rohtoja.

Annostus: Aikuisille naisille 1-2 tablettia vuorokaudessa.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

AINESOSAT

Ainesosat: Tribulus terrestrisuute**, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), maca**, Cordyseps sinensis**, ashwagandha (Withania somnifera)**, L-arginiini**., Muira Puama -uute (Ptychopetalum olacoides)**, ruusujuuri (Rhodiola rosea)**, Siperian Ginseng uute**, punajuurimehujauhe**, mustapipppuriuute**, pyridoksiinihydrokloridi, pintakäsittelyaineet ((polyvinyylialkoholi, polyetyleeniglykoli, väri (titaanioksidi, karmiinit)), paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäisten rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

** = pääainesosien alkuperämaa on eri kuin tuotteen valmistusmaa

Ravintoaineet / vuorokausiannos (1-2 tablettia)
B6-vitamiini (mg), 2,1-4,1 (147-294 %*)
Tribulus terrestrius uute (mg), 200-400
Macajauhe (mg), 100-200
Cordyceps sinenis (mg), 100-200
L-arginiini (mg), 100-200
Ashwagandha (mg), 100-200
Rhodiola rosea (mg), 50-100
Muira Puama uute (mg), 50-100
Punajuurimehujauhe (mg), 50-100
Siberian Ginseng uute (mg), 50-100
Mustapippuriuute (mg), 3-6
* %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

Pakkauskoko: 40 tabl.

Valmistusmaa: Suomi

Verkkokauppaan