Project Description

Hyvän Olon Pitkävaikutteinen Melatoniini 1,9 mg

Hyvän Olon Pitkävaikutteinen Melatoniini 1,9 mg

TUOTTEEN TIEDOT

Pitkävaikutteinen melatoniinivalmiste auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia sekä auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa. Tabletti vapauttaa melatoniinia hitaasti, jolloin melatoniinin määrä elimistössä pysyy pidempään tasaisen suurena.

Suositeltava vuorokausiannos: Nukahtamiseen aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa, lähellä nukkumaanmenoaikaa (edullinen vaikutussaavutetaan nauttimalla vähintään 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa).

Aika-erosta johtuvaan nukahtamisongelmaan: Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa ensimmäisenä ja muutamana seuraavana matkapäivänä. (edullinen vaikutus saavutetaan nauttmalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen).

Lapsille vain lääkärin antaman ohjeiden mukaan. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

AINESOSAT

Ainesosat: Täyteaineet (E460, E464, E468), paakkuuntumisenestoaineet (E470b, E551), melatoniini.

Hyvän Olon Melatoniinitableteissa ei ole käytetty eläinperäisiä raaka-aineita, joten se soveltuu hyvin  vegaaneille ja kasvissyöjille.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Valmistetta ei suositella raskaana oleville, ei imettäville eikä samanaikaista käyttöä yhdessä unettavien lääkkeiden kanssa.

Vuorokausiannos sisältää 1,9 mg melatoniinia

Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 60 tabl.

Verkkokauppaan