Punariisi Q10 + B6, B12, foolihappo

Q10 – B6 – B12 – Foolihappovalmiste, ravintolisä.

TUOTTEEN TIEDOT

Punariisi Q10 sisältää B6- ja B12-vitamiinia sekä foolihappoa. B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät homokysteiinin normaalia aineenvaihduntaa.

  • B6-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.
  • B12-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Foolihappo edistää normaalia veren muodostumista.

Suositeltava vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä. Niele tabletit nesteen kera.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elintapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Älä käytä tuotetta, mikäli kärsit hiiva-allergiasta tai sinulla on maksasairaus. Älä nauti greippimehua tuotteen käytön aikana. Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, alle 18-vuotiaille lapsille ja yli 70-vuotiaille. Kysy lääkäriltä neuvoa tuotteen käytöstä, jos sinulla ilmenee terveyteen liittyviä ongelmia. Jos käytät kolesterolia alentavaa lääkitystä, sinun ei pitäisi käyttää tätä tuotetta. Jos käytät jo muita punariisiä sisältäviä tuotteita, sinun ei pitäisi käyttää tätä tuotetta.

AINESOSAT

Ainesosat: Punariisijauhe**, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi rasvahappojen magnesiumsuolat), koentsyymi Q10**, syanokobalamiini ( B12-vitamiini), pyridoksiini HCL (B6-vitamiini), pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo).
Alkuperä: **muu kuin EU

Vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
Punariisi 464 mg
josta monakoliini K:ta 1,9 mg
B6-vitamiini 0,55 mg (39 %*)
Foolihappo 75 µg (37 %*)
B12-vitamiini 0,55 µg (22 %*)
Q10 10 mg
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Säilytys: Huoneenlämmössä, valolta suojattuna kuivassa paikassa.

Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 60 tabl.