Project Description

Terra Amazonas Etanavoide

Baba de Caracol 24 h geelivoide ulkoiseen käyttöön

TUOTTEEN TIEDOT

Terra Amazonas 24 h Etanavoide

  • Allantoiini: Rauhoittaa ihoärsytystä ja parantaa ihon kosteustasapainoa.
  • Kollageeni: Tehostaa ihon elastisuutta ja kimmoisuutta.
  • Aloe vera: Suojaa, rauhoittaa ja uudistaa tehokkaasti vaurioitunutta ihoa. Ehkäisee vanhenemisen merkkejä iholla.
  • Helmijauhe: Tukee uusien ihosolujen muodostumista.

Käyttöohje: Etanavoidetta levitetään puhdistetulle iholle aamuin illoin. Voi käyttää myös hoitogeelinä kosteus- tai meikkivoiteen alla. Voidetta ei suositella rikkinäiselle iholle tai iholle, jossa on ruusufinni (acne rosacea) eikä myöskään akuutisti tulehtuneelle akneiholle. Vain ulkoiseen käyttöön.

Etanaproteiini on yksi kauneudenhoitoalan ilmiöistä, vaikka sen luonnonmukaiset lääkinnälliset ja kosmeettiset vaikutukset on tunnettu jo pitkään. Maalla elävien tarhakotiloiden (Helix aspersa) erittämä lima sisältää proteiiniyhdistettä, jota ne tarvitsevat ylläpitääkseen elintärkeitä kudosten uusiutumis- ja korjaustoimintojaan.

Tutkimusten mukaan etanaproteiiniyhdisteellä on samanlaisia uu­­­­distavia vaikutuksia myös ihmisen ihoon. Kosteuttavan vaikutuksensa lisäksi geelimäinen Terra Amazonas Etanavoide korjaa mm. valon aiheuttamia ihovaurioita stimuloimalla kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostumista. Samalla se ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista ja siitä syystä syntyneitä ikääntymisen merkkejä.

AINESOSAT

Ainesosat: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, PARAFFINUM LIQUIDUM, CETYL ALCOHOL, SNAIL SECRETION FILTRATE (HELIX ASPERSA), STEARIC ACID, COLLAGEN, NACRE POWDER, ALLANTOIN, PARFUM, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, BHT.

Pakkauskoko: 50 ml

Verkkokauppaan