Project Description

Kurkuma Kylmä-Kuumageeli

Kylmä – kuumageeli lihaksille ja nivelille.

TUOTTEEN TIEDOT

Kaksivaikutteinen geeli, joka viilentää välittömästi ja lämmittää sekä rentouttaa myöhemmin.

Rentouttaa niskan, hartioiden, selän ja raajojen lihasjännitystä ja edistää lihas- ja nivelrasituksen jälkeistä palautumista liikuntasuorituksen tai muun fyysisen rasituksen jälkeen.

Käyttö: Hiero kohdealueelle ja puhtaalle iholle pyörittelevin liikkein 3–4 kertaa päivässä. Älä huuhtele pois. Vain ulkoiseen käyttöön. Pese kädet levityksen jälkeen.

Ei alle 5-vuotiaille lapsille. Älä levitä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Varo geelin joutumista silmiin, suuhun, avohaavoihin ja limakalvoille. Geeliä ei tule käyttää, jos on herkistynyt jollekin sen sisältämälle ainesosalle.

AINESOSAT

Ainesosat: Aqua, Alcohol denat., Glycerin, Curcuma Longa Rhizome Extract, Camphor, Menthol, Symphytum Officinale Root Extract, Propylene Glycol, Sodium Chondroitin Sulfate, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Sodium Hydroxide, Carbomer, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Eugenol.

Ingredients: AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, CURCUMA LONGA RHIZOME EXTRACT, CAMPHOR, MENTHOL, SYMPHYTUM OFFICINALE ROOT EXTRACT, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM CHONDROITIN SULFATE, EUGENIA CARYOPHYLLUS FLOWER OIL, SODIUM HYDROXIDE, CARBOMER, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, EUGENOL.

Säilytys: Huoneen lämmössä alle 25° C  ja lasten ulottumattomissa. 

 Alkuperämaa: Kroatia, EU

Pakkauskoko: 150 ml

Verkkokauppaan