Via Naturale – Hyvän olon ravintolisät

Välittämistä täydellä sydämellä

Via Naturale Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen luontaistuotealan tukkuyritys. Kehitämme aktiivisesti hyvinvointia tukevia tuotteita yhdessä alan asiantuntijoiden ja nykyaikaisen teknologian avulla.

Markkinoimme laadukkaita ravintolisä, luomuelintarvikkeita ja kosmetiikkatuotteita juuri sinun käyttöösi. Välitämme täydellä sydämellä, arvojamme ovat läpinäkyvyys, vastuullisuus ja mutkattomuus.

Via Naturalen tuotteita myyvät luontaistuotekaupat, hyvin varustetut päivittäistavarakaupat ja apteekit sekä lukuisat luontaistuoteverkkokaupat.

Suomalaista osaamista

Monelle Hyvän Olon tuotteillemme on myönnetty arvostettu Avainlippumerkki, joka kertoo, että tuote on tehty Suomessa.

Lue lisää Avainlipusta

Ainesosat

Käytämme kaikissa tuotteissamme laadukkaita, tutkittuja, sertifioituja ja mahdollisimman luonnonmukaisia raaka-aineita tunnetuilta kotimaisilta ja kansainvälisiltä valmistajilta.

Vastuullinen toimija

Via Naturale Oy on aktiivinen Terveystuotekut ry:n jäsen. Edistämme laadukkaiden ja luotettavien terveystuotteiden valmistusta, maahantuontia ja markkinointia.

Laaja saatavuus

Tuotteitamme saat lähes kaikista päivittäistavarakaupoista, hyvinvarustetuista luontaistuotekaupoista- ja osastoilta sekä apteekeista.

Via Naturale Oy

Kalliotie 2
04360 Tuusula

Y-tunnus: 2041107-7

info @ vianaturale.fi
puh. (09) 8709 856