Project Description

Kurkuma – inkivääri – Mustapippuri + C-vitamiini

Kurkuma-inkivääri-C-vitamiini-piperiinivalmiste, ravintolisä.

TUOTTEEN TIEDOT

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 

Monipuolinen koostumus. C-vitamiini antioksidanttina suojaa soluja hapettumiselta ja vähentää väsymystä ja uupumista. Kurkuma on inkiväärin sukuinen monivuotinen ruohokasvi, jonka voimakkaan keltainen juurakko sisältää luontaisesti kurkuminoideja. Mustapippurista saatava piperiini on luonnollinen lisä, joka tehostaa kurkumiinin imeytymistä. Inkivääri on vanha maustekasvi jonka maavarsi (juuri) sisältää eteeristä öljyä, hartsia ( öljy ja karvasaineet),  lipidejä, proteiineja ja tärkkelystä.

Annostus: 1–2 kapselia vuorokaudessa.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.

AINESOSAT

Ainesosat: Kurkuma**, inkivääri**, L-askorbiinihappo**, mustapippuriuute**, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasviperäiset rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), kapselin kuori (gelatiini).
Alkuperä: **muu kuin EU.

Valmiste on makeuttamaton, gluteeniton ja säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon aineosia eikä soijaa. Inkiväärivalmistetta ei suositella raskauden ja imetyksen aikana.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Vuorokausiannos 1–2 kapselia sisältää:
Kurkuma 150–300 mg
Inkivääri 75–150 mg
C-vitamiini 12,5–25 mg (16-31%*)
Piperiini 2,5–5 mg
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Säilytys: Huoneenlämmössä, kuivassa paikassa.

Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 60 kaps.

Verkkokauppaan