Project Description

Hyvän Olon Melatoniini 1,5 mg

Hyvän Olon Melatoniini 1,5 mg

TUOTTEEN TIEDOT

Hyvän Olon Melatoniinivalmiste auttaa lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia sekä auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa.

Suositeltava vuorokausiannos: Nukahtamiseen aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa, lähellä nukkumaanmenoaikaa (edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 1 mg melatoniinia lähellä nukkumaanmenoaikaa).

Aika-erosta johtuvaan nukahtamisongelmaan: Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa ensimmäisenä ja muutamana seuraavana matkapäivänä. (edullinen vaikutus saavutetaan nauttmalla vähintään 0,5 mg:n annos lähellä nukkumaanmenoaikaa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen).

Vuorokausiannos sisältää 1,5 mg melatoniinia.

Lapsille vain lääkärin antaman ohjeiden mukaan. Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

AINESOSAT

Ainesosat: Melatoniini, täyteaineet (E460, E468), paakkuuntumisenestoaineet (E470b,E551).

Makeuttamaton, gluteeniton, säilöntäaineeton. Ei sisällä hiivaa, maidon ainesosia eikä soijaa.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Valmistetta ei suositella raskaana oleville, ei imettäville eikä samanaikaista käyttöä yhdessä unettavien lääkkeiden kanssa. Hyvän Olon Melatoniinitableteissa ei ole käytetty eläinperäisiä raaka-aineita, joten se soveltuu hyvin  vegaaneille ja kasvissyöjille.

Valmistettu Suomessa.

Pakkauskoot 30 ja 90 tablettia

Verkkokauppaan